Winkelwagen 0

Over ons Lantaarn Publishers Team

Lantaarn Publishers

Lantaarn Publishers is een internationale, middelgrote uitgeverij met een uitgebreid fonds van geïllustreerde non-fictieboeken. We geven onder andere titels uit op het gebied van koken, gift, hobby & vrije tijd, esoterie, geschiedenis en voor kinderen.

Het hele jaar brengen wij nieuwe boeken en boekgerelateerde producten op de markt die aansluiten bij het seizoen en waar wij enthousiast van worden. Fijn om voor jezelf te kopen én fijn om een ander blij mee te maken.

De juiste vertegenwoordiger?

Hieronder ziet u het overzicht van onze vertegenwoordigers.
Uiteraard kunt u altijd bellen naar Lantaarn Publishers op 033-4943909 om met de juiste vertegenwoordiger in contact te worden gebracht.

Erwin Brunsting

Noord Oost

Bent u gevestigd in de regio
Noord-Oost
?

Neem dan contact op met
Erwin Brunsting.

erwin@lantaarnpublishers.nl
+31 (0)6 50 420 905

Chantal van der Zijde

West

Bent u gevestigd in de regio West?

Neem dan contact op met
Chantal van der Zijde.

chantal@lantaarnpublishers.nl
+31 (0)6 53 687 059

Rob Hennevelt

Zuid

Bent u gevestigd in de regio Zuid?

Neem dan contact op met
Rob Hennevelt.

rob@lantaarnpublishers.nl

+31 (0)6 53 893 478

Karl Daeseleire (BE)

België

De vertegenwoordiging in België gaat via Karl Daeseleire van Booxxe.

karl@booxxe.be
+32 (0)4 76 268 740

Kom jij ons team versterken?

 

Word jij onze nieuwe collega? Ben je nauwkeurig, commercieel ingesteld en heb je een affiniteit met boeken? Wellicht zijn wij dan op zoek naar jou!

Als medewerker binnendienst van Lantaarn Publishers ben je onderdeel van ons team dat nauw samenwerkt, maar waar je je eigen verantwoordelijkheden hebt en waar ruimte is voor ideeën en inbreng. Samen met je collega’s van de binnendienst onderhoud je het contact met de verkoop buitendienst, sta je klanten te woord en zorg je ervoor dat het orderproces perfect verloopt.

Lantaarn Publishers is een internationale, middelgrote uitgeverij met een uitgebreid fonds van geïllustreerde non-fictieboeken en is gevestigd in Ede. We geven onder andere titels uit op het gebied van koken, gift, hobby & vrije tijd, esoterie, geschiedenis en kinderen.

Wat wij zoeken

  • Je taken bestaan onder andere uit orderverwerking, voorraadbeheer, ondersteuning van de buitendienst en klantencontact via telefoon, e-mail en social media.
  • Je hebt ervaring in een dergelijke functie.
  • Je bent klantgericht, proactief, zelfstandig en accuraat.
  • De Nederlandse taal beheers je goed in spraak en geschift. De Engelse taal beheers je goed in spraak.
  • Je bent woonachtig in Ede of de directe omgeving van Ede.

Wat wij bieden

Een gevarieerde baan voor minimaal 30 uur, beloond met een bijpassend salaris in een creatieve, dynamische omgeving met fantastische collega’s.

Ben jij diegene die ons team komt versterken? Of heb je nog vragen over de functie of organisatie? Mail dan naar Judith Tak (judith@lantaarnpublishers.nl) of bel 033 494 3909.