Meneer Miwa en de onbeschrijflijke leegte…

Zijn wij als mensen moreel verplicht onze technologische verworvenheden te gebruiken in ons eigen evolutionaire proces? Deze ambitieuze roman schetst de bizarre reeks van gebeurtenissen die er toe leidde dat Yunosuko Miwa het definitieve antwoord formuleerde op deze vraag en kon uitgroeien tot de belangrijkste persoon in de menselijke geschiedenis.

Als lezers volgen wij een persoon wiens genialiteit zich, als een slapend wezen, langzaam maar onontkoombaar bewust wordt van zijn grootsheid en wreedheid. Tegelijkertijd volgen we iemand die diep vanbinnen voelt dat zijn menselijkheid wegzakt in technologisch drijfzand. Veel personages, veel ontwikkelingen en veel toevalligheden – met een uitkomst die niemand had voorzien. Of toch wel?

Meneer Miwa en de onbeschrijfelijke leegte der dingen schets op visionaire wijze een zinkende wereld die de banden met tradities en zekerheden verliest. Aldus ontstaat een onthutsend en ijzingwekkend beeld van het morele en fysieke bankroet van de mens die zich staande probeert te houden in een technologische samenleving die zich exponentieel snel ontwikkelt.

19.99

Product ID: 7273 Artikelnummer: 9789082691504 Categorie:

Auteur: W. Schoonderbeek
Aantal pagina’s: 240
Bindwijze: Paperback
Afmeting: 210 x 136 x 23 mm
Taal: NL

Gewicht 0.342 kg
Afmetingen 210 × 136 × 23 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meneer Miwa en de onbeschrijflijke leegte…” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…