BBQ-Smoker

Bij het reguliere barbecueën worden gerechten met behulp van een hout- of houtskoolvuur op een lage, constante temperatuur tussen 90 en 120 graden bereid. Met behulp van een smoker kun je het vuur, en dus ook de hitte en temperatuur, nog nauwkeuriger regulieren.
In dit boek met mooie stevige kaft met goudfolie staat niet alleen informatie over de verschillende soorten smokers en accessoires, maar je vindt er ook tips en trucs voor het beheersen van de temperatuur en een omvangrijk deel met recepten, zodat ook jij als pitmaster spectaculaire BBQ-prestaties kunt leveren. Zie ook onze andere varianten in de ‘Ja, ik gril!’ serie!

16.99

Product ID: 28607 Artikelnummer: 9789463546454 Categorie: Tag:

Aantal pagina’s: 160
Bindwijze: Hardcover
Afmeting: 265 x 215 x 20 mm
Taal: NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BBQ-Smoker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…