Sambals & sauzen

Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers). De recepten in dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of sambal campur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten. Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.

8.99

Product ID: 659 Artikelnummer: 9789461883513 Categorie: Tag:

Auteur: Cisca Cress
Aantal pagina’s: 96
Bindwijze: gebonden
Afmeting: 160 x 200 x 14 mm
Taal: NL

Gewicht 0.482 kg
Afmetingen 206 × 167 × 14 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sambals & sauzen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…