Vlees slow cooking

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog, het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen. De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten. Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.

19.99

Product ID: 178 Artikelnummer: 9789461888853 Categorie: Tags: ,

Auteur: Annemarie Wildeisen
Aantal pagina’s: 208
Bindwijze: gebonden
Afmeting: 245 x 180 x 27 mm
Taal: NL

Gewicht 1.291 kg
Afmetingen 253 × 189 × 27 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vlees slow cooking” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…